Over

De service van Energiezone bestaat erin eigenaars te voorzien van de verplichte attesten die nodig zijn bij de verkoop en verhuur van woningen en handelszaken tot 500m². Daarvoor kunnen wij terugvallen op onze ervaring sinds het ontstaan van de regelgeving rond Energie.  (vanaf 2006)

Wij zorgen tevens voor extra aandacht voor uw woning of bedrijf met Virtuele Tours. De 360° foto’s hiervoor kunnen tegelijk met de inspectie van het EPC gemaakt worden.

Wij engageren ons om snel en correct alles af te leveren. Bovendien bezorgen we onze klanten voldoende informatie over het EPC of de Virtual Tour.

Energiezone.be werd gestart door Roel Bogaerts. Dankzij de combinatie van zijn bouwkundige achtergrond en talloze opleidingen maakten het mogelijk om deze expertise uit te bouwen. Niet enkel de opleiding van bouwkundige en energiedeskundige, maar eveneens van isolatie -en verwarmingstechnieken. Deze combinatie blijkt de enige succesvolle te zijn om correct werk te leveren. Wij werken overigens fulltime aan energie in de bouwsector!

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin